Meny

Företaget

Företaget grundades 1995 av Kjell Sundström och Tomas Holmberg. 2010 går Måns Lindfors och Anders Hedliden in, och 2013 Anders Larsson som nya ägare. 2017 har företaget 80 anställda.


Fr.v. Anders Hedliden, Måns Lindfors och Anders Larsson

Teknikbyggarna står för kompetens, närhet, enkelhet och vi är alltid beslutsmässiga. Vi har god erfarenhet av att arbeta i partnering eller samverkansentreprenader och vi ser det som framtidens arbetssätt. Vi har korta beslutsvägar, hög flexibilitet och en nära kontakt med våra kunder. Vi har också erfarenhet av att arbeta i byggprojekt med olika miljöledningssystem och vi följer utvecklingen av miljötänkande i byggprocessen med stort intresse. 

Med våra 80 anställda konkurrerar framgångsrikt med de större aktörerna i regionen. Bland kunderna finns företrädarvis offentliga aktörer, som kommunala och statliga bolag och förvaltningar, samt privata fastighetsägare.

Du kan anlita oss i hela skalan, från mindre serviceuppdrag, ofta inom ramavtal, till avancerade anläggningsjobb. Vi samarbetar dessutom med flera projektörer med spetskompetens inom olika områden samt ett antal erkänt duktiga underentreprenörer inom skilda områden. Tillsammans bildar vi ett starkt team för alla typer av uppdrag.

Kontakt

Teknikbyggarna i Linköping AB


Ottargatan 10
582 78 Linköping

Telefon


013-35 56 90

Hitta till oss