Vill du bli en del av vårt Teknikbyggarteam?

Vi har spännande ramavtal i gång med fler av Linköpings största fastighetsägare och behöva stärka upp i vårt team av arbetsledare på byggservice i Linköping. Teknikbyggarna har sedan starten 1995 stått för hög kompetens och teknikkunnande. Vi tar oss an det mesta i projektväg och ser med stor nyfikenhet på de utmaningar framtiden har att erbjuda. Vi tror på flexibilitet, enkelhet och närhet och vi applicerar tankesättet mot våra medarbetare, underentreprenörer och kunder/beställare. Vill du bli del av ett stabilt företag med ljus framtid? Läs vidare!

Vad erbjuder vi?

Att jobba som arbetsledare är ett omväxlande och viktigt jobb med högt tempo. Du kommer ansvara för byggprojekt inom ramavtalen i olika storlek och omfattning. Du har tillsammans med platschefen stort ansvar att räkna på, planera, köpa in och genomföra projekten tillsammans med våra yrkesarbetare. Du är med andra ord nyckelpersonen och ser till att projekten flyter utan störningar. Utöver det finns givetvis Teknikbyggarnas policys, värderingar och förhållningssätt som ska genomsyra allt vi gör. Som arbetsledare hos oss får du stor frihet och möjligheter till egen utveckling. Vi ser välutbildade medarbetare som en vinstfaktor och utbildar fortlöpande.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer jobba med främst vår byggserviceavdelning och ha byggprojekt i olika storlekar och komplexitet. Dina dagar varierar stort men består bland annat av:

-          Samordning av egen personal och andra entreprenörer och leverantörer

-          Uppföljning och övervakning av fakturor i ekonomisystemet

-          Arbeta efter Teknikbyggarnas värderingar, policys och synsätt

 

Vem är du?

Du har några års erfarenhet av arbetsledning på ett bygge, kanske som lagbas eller så har du varit arbetsledare tidigare. Du är trygg i din roll men vill växa, du tycker ledarskap är kul och ser människorna runt omkring dig. Du tycker precis som vi att kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöfrågor är en naturlig och självklar del i allt vi gör. Du har självklart körkort, talar och skriver svenska helt obehindrat och har god systemvana.

 

Detaljer

  • Tjänsten är tills vidare och huvudsakligen i Linköping.
  • Lön och andra förmåner sätts enligt överenskommelse.
  • Start enligt överenskommelse.

 

CV och personligt brev skickas till info@teknikbyggarna.se

Vi undanbeder annonssäljare och rekryteringshjälp då vi redan övervägt dessa möjligheter.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår