Företaget

Hej!
Vi är Teknikbyggarna i Linköping

1995 startar Kjell Sundström och Tomas Holmberg Teknikbyggarna med förhoppningen om ett framgångsrikt företag. Under 15 år bygger dom upp företaget och 2010 kliver Måns Lindfors och Anders Hedliden in som nya ägare med senare anslutning av Anders Larsson under 2013.

Många reglar har skruvats sedan dess och under 2020 när företaget fyller 25 år har företaget 105 anställda. Idag konkurrerar vi framgångsrikt med de större aktörerna i regionen med stolthet. Byggprojekten och våra beställare varierar både i storlek och omfattning - offentliga aktörer, som kommunala och statliga bolag och förvaltningar, samt privata fastighetsägare. Allt från mindre serviceuppdrag till avancerade komplexa entreprenader med projektledning. Genom erfarenhet av och stark tro på samverkan och partnering arbetar vi i starka team med projektörer och duktiga underentreprenörer.


För att rusta oss för framtiden arbetar vi framgångsrikt med miljöfrågor och gärna i entreprenader som ska miljöklassas. Vi är även certifierade enligt POVEL och ser det både som ett stöd och kvitto på en välsmord verksamhet med kvalitet, miljö och arbetsmiljö i alla processer.


Kompetens – Genom att undersöka medarbetarnas intressen och mål kan vi utbilda och sedan säkerställa att vi har rätt person på rätt plats med rätt kompetens. Närhet – i alla led.


Enkelhet - Det ska vara enkelt för både medarbetare såväl som för våra beställare att samverka, ta beslut och jobba. Genom att vara tydliga och öppna tror vi att det blir enkelt. Beslutsmässighet – vi arbetar med korta beslutsvägar och närhet i alla led. Vi litar på att alla medarbetare kan och tar beslut för verksamhetens och byggprojektets bästa.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår