Företaget

Hej!
Vi är Teknikbyggarna i Linköping

1995 startar Kjell Sundström och Tomas Holmberg Teknikbyggarna med förhoppningen om ett framgångsrikt företag. Under 15 år bygger dom upp företaget och 2010 kliver Måns Lindfors och Anders Hedliden in som nya ägare med senare anslutning av Anders Larsson under 2013. Under 2022 gick Teknikbyggarna in i en större koncern, Circura, vars mål och syfte är vårda och förnya det svenska fastighetsbeståndet.

Många gipsskivor har skruvats sedan dess och under 2020 när företaget fyller 25 år har företaget 105 anställda. Idag konkurrerar vi framgångsrikt med de större aktörerna i regionen, och det med stolthet. Byggprojekten och våra beställare varierar både i storlek och omfattning - offentliga aktörer, som kommunala och statliga bolag och förvaltningar, samt privata fastighetsägare. Allt från mindre serviceuppdrag till avancerade komplexa entreprenader med projektledning. Genom erfarenhet av och stark tro på samverkan och partnering arbetar vi i starka team med projektörer och duktiga underentreprenörer.


För att rusta oss för framtiden arbetar vi framgångsrikt med miljöfrågor och gärna i entreprenader som ska miljöklassas. Vi är även certifierade enligt BKMA och ser det både som ett stöd och kvitto på en välsmord verksamhet med kvalitet, miljö och arbetsmiljö i alla processer.

 

Vi tror på och värderar:

Medarbetarna – vi ser säkerhet som det absolut viktigaste och tullar aldrig på våra medarbetares arbetsmiljö eller hälsa. Vi tillhandahåller maskiner, hjälpmedel och skyddsutrustning för att garantera säkra byggarbetsplatser. Vi värdesätter medarbetarnas relationer till varandra och ser det som ett sätt att skapa trivsel på arbetsplatsen.

 

Hållbarhet – Vi värderar miljöfrågor högt, genom att verka på en lokal marknad med lokala medarbetare kan vi minska klimatpåverkan där vi är. Vi klimatanpassar i vår verksamhet genom att investera i miljösmarta lösningar och ser fram mot att vara klimatneutrala 2045. Vi väljer våra kunder med stor omsorg med hållbarhet i åtanke – främst vad gäller ekologisk och sociala hållbarhet.

 

Öppenhet och enkelhet – Att arbeta i partnering och samverksanprojekt ger oss och kunden stor insikt och framför allt trygghet i hela byggprocessen. Vi prioriterar korta beslutsvägar genom en platt organisation där vi litar på våra medarbetare. De får ett stort ansvar att fatta beslut och styra projekten och verksamheten tillsammans med kunden.

 

Anslag_med_qrkod_Teknikbyggarna_1.pdf

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår