Byggservicechef

 

Vill du bli en del av vårt Teknikbyggarteam?

Vi utvecklar och stärker upp vår byggserviceavdelning och behöver därför anställa en byggservicechef. Hos oss på Teknikbyggarna får du vara en del av ett starkt företag som sedan starten 1995 stått för hög kompetens och teknikkunnande. Vi tar oss an det mesta i projektväg och ser med stor nyfikenhet på de utmaningar framtiden har att erbjuda. Vi tror på flexibilitet, enkelhet och närhet och vi applicerar tankesättet mot våra medarbetare, underentreprenörer och kunder/beställare. Vill du bli del av ett stabilt företag med ljus framtid? Läs vidare!

 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en flexibel roll som utifrån dina förutsättningar och våra behov kommer att spela en stor roll i vårt arbete med att utveckla och ta vår byggserviceavdelning ytterligare en nivå (eller två!). Vi jobbar åt ett flertal kunder, både inom offentlig- och privat sektor och i tjänsten vill vi att du utvecklar relationer med dessa och säkrar en hög kvalitet i utförda arbeten. I tjänsten ingår att bistå platschef, arbetsledare samt arbetschef med visst kalkylarbete, samordning, styrning samt till viss del prognos- och budgetarbete. Vi erbjuder en stimulerande miljö med stor möjlighet till flexibilitet och frihet i ett företag som har en familjär kultur och låg personalomsättning.

Utöver det finns givetvis Teknikbyggarnas policys, värderingar och förhållningssätt som ska genomsyra allt vi gör.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer jobba med byggserviceavdelning och driva denna självständigt med stöd av arbetschefen. Mindre entreprenader kommer också förekomma. Dina dagar varierar stort men består bland annat av:

- Arbetsmiljöansvarig samt samordningsansvarig för egen personal och UE

- Prognosarbete och arbeta med projektets ekonomi i sin helhet

- Arbeta efter Teknikbyggarnas värderingar, policys och synsätt

- Underhålla och utveckla kundrelationer

- Utveckla avdelningen avseende storlek, kvalitet och ekonomiskt.

 

Vem är du?

Du har några års erfarenhet av att arbeta som tjänsteman inom produktion, kanske som projektingenjör, platschef eller liknande. Du är van vid att arbeta målbaserat och kan på ett självständigt sätt arbeta med företagets bästa i åtanke. Du tycker ledarskap är kul och ser människorna runt omkring dig. Du tycker precis som vi att miljöfrågor, kvalitetsfrågor och kan med lätthet identifiera utvecklingsområden såväl som se vad som fungerar bra. Du förstår att dessa parametrar är lika viktiga som själva byggprocessen. Du har självklart körkort, talar och skriver svenska helt obehindrat och har god systemvana.

 

Detaljer

· Tjänsten är tills vidare och huvudsakligen i Linköping.

· Lön och andra förmåner sätts enligt överenskommelse.

· Start enligt överenskommelse.

 

CV och personligt brev skickas till info@teknikbyggarna.se.

 

Vi undanbeder annonssäljare och rekryteringshjälp då vi redan övervägt dessa möjligheter.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår