Kalkylator


Vill du bli en del av vårt Teknikbyggarteam?

För att säkra upp och stärka företagets kalkylavdelning söker vi nu en kalkylator till vårt kontor i Linköping. Teknikbyggarna har sedan starten 1995 stått för stark tillväxt, god stämning och hög kompetens, vi tar oss an det mesta i projektväg och ser med stor nyfikenhet på de utmaningar framtiden har att erbjuda. Vi tror på flexibilitet, enkelhet och närhet och vi applicerar tankesättet mot våra medarbetare, underentreprenörer och kunder. Vill du bli del av ett stabilt företag med ljus framtid? Läs vidare!

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som kalkylator kommer du att på ett självständigt sätt, i samarbete med arbetschef, göra mängdberäkningar, förfrågningar till underentreprenörer och leverantörer och kostnadsberäkningar i syfte att skapa vinnande anbudsunderlag. Utöver det ingår även att göra ackordsunderlag, produktionskalkyler och prognoser. Du kommer att ingå i projektens samtliga faser, från anbud till slutkalkyl med uppföljning.

 

Kvalifikationer

Det absolut viktigaste är att du har några års erfarenhet av byggbranschen, du kanske har arbetat som tjänsteman ute i produktion några år och kanske även räknat hem egna projekt som du även genomfört? Antingen som platschef, projektingenjör, entreprenadingenjör eller liknande. Eller så jobbar du redan som kalkylator idag. Oavsett så har du kunskaper inhämtade från praktiska, dokumenterade erfarenheter inom byggtekniska lösningar, samt inläsning av ritningar och förfrågningsunderlag.

Meriterande är om du har utbildat dig inom entreprenadjuridik, BAS P/U. Vi använder Elecosofts BidCon, BlueBeam och MEPS som system och hjälpmedel för kalkylarbetet och ser vana av dessa som ett plus.  

 

Krav 

-      Erfarenhet av att jobba i byggbranschen

-      Erfarenhet av kalkylarbete

-      Talar och skriver obehindrat på svenska

-      System- och dataförståelse

-      Körkort B

 

Personliga egenskaper

Du tar ett helhetsgrepp kring ditt arbete och kan med en lyft blick göra det bästa för företaget. Även fast själva arbetsuppgifterna utförs självständigt har du lätt att arbeta i olika projektorganisationer med både kollegor på Teknikbyggarna såväl som externa kontakter. Du är otroligt noggrann med känsla för detaljer och jobbar strukturerat mot datum för anbudsinlämningar.

 

Placeringsort

Linköping

 

CV och personligt brev skickas till mans.lindfors@teknikbyggarna.se

Vi undanbeder annonssäljare och rekryteringshjälp då vi redan övervägt dessa möjligheter.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår