Inköpare

 

Vill du bli en del av vårt Teknikbyggarteam?

För att säkra upp och stärka vår inköpsavdelning söker vi nu en inköpare till vårt kontor i Linköping. Teknikbyggarna har sedan starten 1995 stått för stark tillväxt, god stämning och hög kompetens, vi tar oss an det mesta i projektväg och ser med stor nyfikenhet på de utmaningar framtiden har att erbjuda. Vi tror på flexibilitet, enkelhet och närhet och vi applicerar tankesättet mot våra medarbetare, underentreprenörer och kunder. Vill du bli del av ett stabilt företag med ljus framtid? Läs vidare!

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som inköpare kommer du att vara bryggan mellan Teknikbyggarna och våra leverantörer och underentreprenörer. Du skriver ram-avtal och gör inköp av både material och tjänster till våra byggprojekt med ekonomi, kvalitet och hållbarhet som ett huvudsakligt fokus. Du kommer att ingå i projektens samtliga faser, från anbud till slutkalkyl med uppföljning.

 

Kvalifikationer

Det är meriterande om du arbetat som inköpare på ett byggföretag men det absolut viktigaste är att du har några års erfarenhet av byggbranschen. Erfarenheten kan du ha fått på flera olika vis, kanske har du arbetat som tjänsteman i produktion? Antingen som platschef, projektingenjör, entreprenadingenjör eller liknande eller så kanske har du jobbat som säljare hos en bygghandlare?

Meriterande är om du har utbildat dig inom entreprenadjuridik och har BAS P/U. I dagsläget står vi inför en del system- och verktygsbyten och vi ser gärna att du har en förmåga och ett intresse i att hjälpa till att till viss del skapa nya samt anpassa processer till de nya systemen. Vi använder idag Elecosofts program tillsammans med BlueBeam och ser vana av dessa som ett plus.  

 

Krav 

-      Erfarenhet av att jobba i byggbranschen

-      Erfarenhet av inköpsarbete

-      Talar och skriver obehindrat på svenska

-      System- och dataförståelse

-      Körkort B

 

Personliga egenskaper

Du ser allt det finstilta och är oerhört detaljorienterad, på ett osjälviskt sätt tar du ett helhetsgrepp kring ditt arbete och gör det bästa för företaget. Även fast själva arbetsuppgifterna utförs självständigt har du lätt att arbeta i olika projektorganisationer med både kollegor på Teknikbyggarna såväl som externa kontakter.

 

Placeringsort

Linköping

 

CV och personligt brev skickas till mans.lindfors@teknikbyggarna.se

Vi undanbeder annonssäljare och rekryteringshjälp då vi redan övervägt dessa möjligheter.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår