Vidingsjöskolan Nybyggnation (Pågående)

Vidingsjöskolan Nybyggnation (Pågående)

Vidingsjöskolan byggdes 1968 och har sedan dess anpassats i olika omgångar. Idag består skolan av flera mindre byggnader och paviljonger som inte längre är funktionella för en modern skolverksamhet. Förberedelserna för en större ombyggnation har pågått länge, och i juni 2021 påbörjades projektet.

Under några okt & nov 2021 har det varit full verkstad i Vidingsjö. I dec 21 monteras HDF, väggar och bjälklag till hus K och kalla dagar som dessa skulle jag vilja påstå att våra medarbetare är riktiga hjältar. Grunden till huset gjöts hösten 2021, självklart med Skanskas gröna betong. Huset ska senare certifieras enligt miljöbyggnad Silver och bortsett från de kraven gör vi så många gröna val vi kan.

I härliga Vidingsjö har vi fått äran att renovera, bygga till och bygga nya lokaler till eleverna. Projektet kommer delas upp i etapper men ska vara färdigt en bit in i 2025.

Fakta

Entreprenadsform: Totalentreprenad

Byggår: 2021-2025

Byggherre: Lejonfastigheter AB

Produktionstid: ca 60 mån

Yta: 4000 kvm

Fakta:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår